Quality Environment

Voor een kwalitatieve leefomgeving

Bij QE uit Schoten gaan we op zoek naar die kwalitatieve leefomgeving waarin u zich het meest comfortabel voelt. Dit wil zeggen op maat van uw noden en wensen met een juist evenwicht tussen beschikbare technologieën en beschikbaar budget. Kortom, dé oplossing voor uw verwarming, ventilatie en zonnesysteem.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies
S

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in Schoten, Schilde, ’s Gravenwezel, Sint-Job-in-’t-Goor, Brecht, Brasschaat, Kapellen, Stabroek, Wijnegem, Merksem, Deurne, Hoboken, Berchem, Antwerpen, Borsbeek, Mortsel, Wommelgem, Kalmthout, Wuustwezel, Malle, Zoersel, Ranst, Zandhoven, Boechout, Hove, Edegem, Aartselaar, Hemiksem, Beveren, Sint-Niklaas, Kruibeke, Temse, Bornem en Mechelen.